09.09.2022

Podruhé proti Benátkám, Kobru čeká poslední venkovní zápas přípravy

Tadeáš Podolka

Branické hokejisty v pátek 9. září čeká od 18:00 druhý souboj s jedním z favoritů letošní sezony Benátkami nad Jizerou. Půjde opět o bruslivý hokej se spoustou šancí? Nechme se překvapit...

Svěřenci Miloslava Šeby si v posledních dvou utkáních připsali porážky, a to ve vyrovnaných soubojích s letňanskými Letci. "Oběma zápasům by slušela remíza, dnešní konec byl krutý. My jsme měli maličko navíc," hodnotila obě pražská derby jedna z opor Branických Tomáš Šťastný.

S Benátkami se hokejisté z jihu Prahy v rámci přípravy už jednou setkali, a byla z toho přestřelka 8:5 pro Kobru. Šlo o utkání ve velkém tempu a celkem třinácti brankami, podobný zápas očekává i Šťastný: "Těším se na rychlý hokej. Jsou to šikovní kluci, je tam velké hřiště a bude se více bruslit. Bude tam víc prostoru a doufám, že si rychle zvykneme. Těším se i na Kamila. (pozn. red. Kamila Bříšku - bývalého kapitána Kobry)."

Středočeši také v posledních dvou střetnutích utrpěli porážky. Nejprve nestačili na tradiční druholigový Děčín 2:3. Naposledy sehráli duel proti německému Lausitzer Füchse, který hraje soutěž DEL2, i zde šlo těsnou prohru 1:3.

Prolomí jeden z týmů sérii neúspěchů a naladí se dobře na sezonu 2. ligy? Zápas v Benátkách nad Jizerou startuje od 18:00, bude připraven i podrobný online přenos na webu Onlajny.com.


související články


partneři klubu