19.10.2022

Byla to euforie, naposledy jsem dal za Kobru hattrick před pěti lety proti Vrchlabí, líčí Jakub Jedlička

Tadeáš Podolka

Nejvýraznějším hráčem na hřišti během vysoké výhry proti Chomutovu byl Jakub Jedlička. Právě tento útočník zapsal tři branky, tedy hattrick. "Jsem rád, že jsme utkání ubruslili, protože mělo vysoké tempo," vypověděl.

Jakube, jak bys zhodnotil dnešní vydařený zápas?

Zápas hodnotím kladně. Jsem rád, že jsme utkání ubruslili, protože mělo vysoké tempo. Ale už poslední dvě třetiny v Příbrami a spousty jiných těžkých zápasů ukázaly, že dokážeme hrát i s týmy ze špičky tabulky, za což jsem hrozně rád.

Jaký faktor podle tebe rozhodl o výsledku?

Určitě dnes rozhodla bojovnost. Rozebírali jsme si, že mají zkušené hráče, skákali jsme do střel, bruslili jsme naplno. Dneska prostě rozhodlo srdíčko, které jsme do toho dali.

Proti Chomutovu jsi nasázel tři góly, s tím musíš být spokojený.

Byla to euforie, naposledy jsem dal za Kobru hattrick před pěti lety v playoff proti Vrchlabí. To už je taky nějaký pátek, ale dvakrát mi to přihrál krásně do brány Tomáš Šťastný, pak jednou Dominik Novák, takže je to práce celé lajny.

V příštím kole přijedou na branický led Letňany, co od tohoto klání očekáváš?

Letci zatím hrají se všemi tak zajímavě, že všem nakládají. V přípravě jsme ale s nimi odehráli vyrovnané utkání, tak doufám, že to bude probíhat stejně, a že tady vyhrajeme!

Jakub Jedlička se raduje z branky do sítě Chomutova. Foto: Alena Zapletalová

Jakub Jedlička se raduje z branky do sítě Chomutova. Foto: Alena Zapletalová


partneři klubu