04.11.2022

Znovu doma. V sobotu přivítá Kobra hráče Řisut

Matěj Sousedík

Po utkání na ledě Klatov se Braničtí představí znovu doma. V sobotu přivítá Kobra na svém ledě Řisuty. Kobra bude chtít napravit porážku z Klatov 2:4 z minulého zápasu.

Hokejistům Kobry se v posledních utkáních začíná výsledkově dařit, když z posledních pěti utkání třikrát vyhráli a v tabulce skupiny Západ se vyhoupli na sedmou pozici. Poslední zápas jim ale výsledkově nevyšel, protože na ledě Klatov padli 2:4. Jedinými střelci Pražanů v tomto zápase byli Jakub Janča a Dominik Novák. Po dvou třetinách Braničtí vedli 2:1, ale domácí třemi brankami v poslední třetině otočili skóre. Nejlepšími střelcem týmu je Václav Zídek, který ve 12 utkáních zaznamenal 12 bodů (9+3).

Utkání v Klatovech bylo specifické pro útočníka Pražanů Matěje Koldu, který do klubu zamířil právě z Klatov.

Naopak soupeř Kobry z Řisut, je na tom v tabulce mnohem hůř. Po třinácti utkáních je se sedmi body na posledním místě. Navíc inkasovaly už 82 branek. Naposledy Řisuty vyhrály 15. října na "domácím" ledě ve Slaném nad Mostem 7:4.

Od té doby prohrály šest zápasů v řadě. Naposledy prohrály v domácím utkání s Hronovem 4:8. O výsledku rozhodla hlavně druhá třetina, kterou hosté vyhráli 5:1. Hlavním strůjcem byl útočník hostů Norair Hovsepyan, který hned čtyřikrát skóroval.

Řisuty střelecky táhne zejména Vítězslav Bílek. Forvard, jenž má zkušenosti i z extraligy, zatím ve 13 zápasech zaznamenal 23 bodů (13+10).

Kobra je tak v tomto zápase velkým favoritem na zisk dalších tří bodů do tabulky.


Utkání Kobra - Řisuty startuje na stadionu v Braníku v sobotu v 18 hodin. Pokud nemůžete přijít Kobru osobně podpořit, můžete sledovat online přenos na webu onlajny.com nebo videopřenos přes platformu czechicehockey.tv.



související články


partneři klubu