21.01.2023

Kobru čeká souboj s Mostem, odveze si další výhru?

Tadeáš Podolka

Po dvou výhrách v nadstavbové skupině A čeká svěřence Miloslava Šeby další výzva. Pražané zajíždějí na led MOSTECKÝCH LVŮ, kteří jsou na 8. příčce o 7 bodů právě za týmem z Braníku. Jak tento napínavý souboj dopadne? Úvodní buly je v Mostě naplánováno v sobotu od 17:30.

Kobře se v nadstavbě zatím daří, nejprve si poradila s Vrchlabím vysoko 8:5. V posledním kole prolomili braničtí hokejisté prokletí v utkáních s Příbramí a přetlačili ji 3:2. V kádru se velmi dobře zabydlel Vladislav Houška, jehož přesná muška znamenala tři body pro Pražany.

Proti týmu s hadem na prsou stojí Most, jenž nejprve nečekaně porazil Letňany 5:4 po samostatných nájezdech. V dalším kole ale tvrdě LVI narazili v Chomutově, který jim vůbec nedovolil skórovat a zvítězil 3:0. Ve vzájemných utkáních byla nejprve úspěšná Kobra, jež vyprovodila Severočechy debaklem 6:1, ti odpověděli na svém ledě také vysokou výhrou 5:1.

Tento zápas zřejmě nemá favorita, aktuálně mají lepší formu ale braničtí, kteří mohou snížit náskok Vrchlabí na přímý postup do play off na jediný bod. Jak dnešní mač dopadne? Potvrdí Kobra svou formu, či naopak využije Most domácího prostředí? Utkání v Mostě startuje od 17:30

související články


partneři klubu