24.02.2023

Předposlední zápas nadstavby! Kobra vyzve Piráty

Tadeáš Podolka

Předposlední kolo nadstavby bude pro branické hokejisty další výzvou, protože na jejich led v sobotu od 18:00 přijede Chomutov. Severočeši mají už jisté čtvrtfinále, za to Pražané stále bojují o šesté místo s Vrchlabím. Z utkání bude přímý přenos na webu Onlajny.com a stream na Czechicehockey.tv.

Braničtí vstoupili do úvodu nadstavbové skupiny A velmi dobře, ve zbytku této části soutěže se ale protrápili. Z posledních 8 utkáních vyhráli svěřenci Miloslava Šeby pouze jediné - 2:1 přehráli Mostecké lvy. V předchozím kole cestoval tým s hadem na prsou na sever Prahy, kde proti suverénním Letcům sehrál pražské derby. V něm byli úspěšnější Letňany, které zvítězily 5:1 a už mají jistotu první příčky ve skupině Západ. "Měli jsme čtyři zraněné a museli jsme hodně improvizovat. Stejně jsme si ale slibovali, že jsme tu mohli uhrát nějaký bod. S Letňany hrajeme dobré zápasy. Dnes jsme ale neměli dostatek kvalitních hráčů, abychom ty body udělali," zhodnotil nepovedené utkání kouč branických Šeba.

Teď Pražany čeká nabitý Chomutov, který táhnou dvě extraligové legendy Viktor Hübl (24+38) a František Lukeš (12+45). Piráti navíc v nadstavbě ukazují stejně dobrou formu jako v základní části. Poslední tři zápasy ovládli Severočeši za tři body, nejprve zničili Vrchlabí 6:1 a pak si poradili s Letňany 4:2 a Ústím 5:3.

Poslední vzájemné utkání na branickém ledě dopadlo střeleckou přestřelkou a vítězstvím Kobry 6:4. Hattrick přitom zaznamenal branický útočník Jakub Jedlička, jenž se do 2. ligy vrátil po dvou sezónách v kraji.

Jak dopadne tento nesmírně důležitý duel? Utkání můžete sledovat přes textový přenos na webu Onlajny.com nebo stream na Czechicehockey.tv.


související články


partneři klubu