14.08.2023

Příprava je tady! Doma hostíme Příbram

Martina Nová

Hráči branické Kobry vyjedou ke svému prvnímu zápasu v přípravě na nadcházející sezónu v úterý 15. 8. v 18 hodin. Hostit budou Příbram, která se již rozehrála v uplynulém týdnu proti píseckým Králům a nadělila jim sedmičku. Přijďte se do Braníku v parných dnech ochladit a zkrátit si čekání na start nového ročníku.

Tradiční soupeř Kobry z přípravných zápasů i ze skupiny 2. ligy v sezóně 2022/23 vybojoval účast ve čtvrtfinále, kde skončil na hokejkách chomutovských Pirátů. V blížícím se ročníku bude tak mít jistě opět ty nejvyšší možné ambice.

Tým se však bude muset obejít bez útočníka Petra Ereta, který oblékne dres právě Chomutova, a pak také bez obránce Robina Malého. Naopak mužstvo posílili již čtyři forvardi, mezi nimiž je i ex-branický Matěj Kolda, jenž v modrožlutém dresu nasázel 10 branek a přidal 16 asistencí ve 42 zápasech. Obranu pak posílil letňanský Dominik Havelka.

Jak již bylo zmíněno, Příbramští mají úvodní přípravný duel již za sebou. Po veleúspěšné první dvacetiminutovce, kdy nasázely Písku "bůra", se v dalším průběhu skóre jen korigovalo na konečných 7:1. Velkou měrou na vítězství se podíleli dva Petrové - Kafka s bodováním 2+1 a Josefus s 2+0.

související články


partneři klubu