24.08.2023

Kobra se v přípravě probouzí a čeká jí odveta v Letňanech

Martina Nová

V dosavadních přípravných kláních sice Kobra neokusila chuť vítězství, poslední utkání v Příbrami však již nabídlo zajímavější herní projev. Na úterní duel se svěřenci Miloslava Šeby pokusí navázat v pátek 25. 8. v Letňanech, odveta proti Letcům startuje v 17:00.

foto: Alena Zapletalová

Po utkání v Braníku se Letňany utkaly s rezervním mužstvem salcburského Red Bullu, který na sever Prahy zavítal z Rakouska. Přestože diváci mohli shlédnout dohromady 12 dvouminutových trestů, po šesti na obou stranách, gól viděli jeden jediný. K radosti domácího publika padl do branky Rudých Býků, ve 33. minutě se prosadil Matěj Poul. Druhou branku mohl přidat z trestného střílení v závěru zápasu ještě Petr Poppel, konečné skóre ale bylo 1:0.

V brance se zatím rovnocenně střídají brankáři Vojtěch Nečas a Josef Němeček, prvně jmenovaný zapsal nulu proti Rakušanům a druhý na seznamu pustil za svá záda jen jednu branku v utkání s Kobrou. Nejúspěšnějším střelcem je stále Štěpán Turek, který Kobře vsítil dva góly, nejvíce asistenci, a sice dvě, má Petr Poppel.

Letci mají pro nadcházející sezónu postupové ambice, a tak i druhý duel bude proti tomuto silnému celku jistě náročný. V úterý si však Braničtí již počínali o dost lépe než v dosavadních přípravných zápasech, proti Příbrami nakonec v gólové přestřelce padli 5:7. Do hry se zatím nezapojil Tomáš Urban, nicméně v útoku byl k vidění Bříška, Šťastný nebo i nováček Vlček.

související články


partneři klubu