29.08.2023

Po výhře v Letňanech vyrazí Kobra do Benátek

Martina Nová

Po pětidenní odmlce je tu další přípravný zápas. Svěřencům Miloslava Šeby se podařilo v pátek přestřílet silné Letňany, nyní je čekají Benátky nad Jizerou. Jak si proti bývalému týmu povede Kamil Bříška a navážou Braničtí na předešlé vítězství? To se dozvíme ve středu 30. 8., utkání startuje u Jizery v 18 hodin.

foto: Alena Zapletalová

Mužstvo Benátek nad Jizerou zaznamenalo velké zemětřesení v kabině, respektive vlna nových příchozích se valí na Benátky jako tsunami. Dle dostupných informací oficiálně zatím tým opustil jen náš navrátilec Kamil Bříška, naopak příchozích jmen je hned 14!

Mezi příchozími je hned kvarteto letňanských Letců, zahrnující brankáře Jaroslava Brázdila, obránce Ivana Lytvynova a dva útočníky Jiřího Hozáka a Dominika Řepíka. Velkou oporou defenzivy by měl být Michal Kliment, který přichází z Havlíčkova Brodu, a také Václav Čížek, jenž působil ve slovenské Trnavě.

Do mužstva přicházejí i mladíci z juniorek Plzně a Slavie, ze západu Čech se stěhuje Jan Matuška a z Prahy Tomáš Václavík s Jindřichem Plíškem. Koho nesmíme vynechat je Viktor Martínek, který v uplynulém ročníku oblékal dres Kobry Praha.

Benátečtí s ohledem na neustálé posilování mužstva odehráli dosud jen dva zápasy. První 10. srpna proti Vrchlabí, který dokázali ovládnout 3:1, následná odveta o týden později ale úspěšná nebyla a Benátky padly jasně 1:5. Před startem nového ročníku je kromě dvojutkání s Kobrou čeká double s Děčínem a po jednom zápase s Řisuty a s nováčkem z Kralup nad Vltavou.

související články


partneři klubu