19.09.2023

Generálka před sezónou! Kobra si doma dá tie-breaker s Letci

Marek Baloun

Původně se měli Braničtí potkat ve středu znovu s Řisuty, zápas s buldoky se ale zrušil. Náhrada za ně ale bude více než dobrá. Tým Miloslava Šeby vyzve doma Letňany, se kterými to má v přípravě 1:1. Kdo získá rozhodující mač? Utkání začíná tradičně v 18:00.

Letci měli dobrý vstup do letní přípravy, ale pak přišly střety s prvoligovými týmy, konkrétně rezervou Dynama a pražskou Slávií, které dopadly špatně. K tomu se přidala ještě těsná porážka od Příbrami, která se ještě opakovala minulý týden. Mezitím přibyla týmu alespoň výhra nad Vrchlabím, má ale rozhodně co napravovat.

Dosavadní dva odehrané zápasy s Kobrou zatím přináší sériovou remízu. Braničtí nejprve doma prohráli 1:4, když nedokázali zareagovat na prohranou první třetinu a naopak dostali další dvě branky ve druhé. Odveta v Ice aréně se ale vyvedla a těsná výhra 5:4 až do minulého zápasu s buldoky znamenala také jediný úspěch v letním kole zápasů. Že šlo o velmi vyrovnané utkání dokazuje fakt, že první a třetí dějství skončilo shodně 2:2. Rozhodla tak jediná branka v prostřední dvacetiminutovce z hole Robina Míška, která tehdy dostala Pražany do vedení 3:2.

související články


partneři klubu