01.10.2023

Juniorka i dorost začaly dobře, žáci se trápí

Martina Nová

První měsíc nové hokejové sezóny je za námi a na led již vyjely všechny mládežnické týmy. První začali dorostenci a následovali je junioři. Poslední se zapojili žáci, kteří odstartovali ročník 2023/2024 v posledním zářijovém týdnu.

Juniorka bez porážky

Svěřenci trenéra Milana Vrzala si zatím drží stoprocentní bilanci. Mají za sebou dva zápasy, ze kterých vybojovali šest bodů a ve své skupině obsazují třetí místo. Na úvod sezóny pokořili Smíchov 7:2 a následně zvítězili v Kralupech nad Vltavou 3:2. Původně třetí duel na seznamu s Mělníkem byl zrušen, a tak junioři na led opět vyjedou v pátek 6. 10. proti pražskému rivalovi hvězdě.

Dorostenci ve středu tabulky Ligy dorostu

Mladíci pod vedením Jiřího Doležala stihli odehrát již šest utkání, v nichž mají padesátiprocentní úspěšnost. V základní hrací době porazili Sokolov, Písek a naposledy Chrudim, jeden bod si pak odvezli z Ústí nad Labem, pouze s Hvězdou a Karlovými Vary B nebodovali. Díky zisku 10 bodů obsazují 8. místo z 16 účastníků.

9. třída je na houpačce

Velmi turbulentní výsledky mají za sebou deváťáci Tomáše Šťastného. V derby s Letňany dokázali vyhrát 4:1, následně na Hvězdě ale padli 2:5. Pořádný výprask dostal Beroun, který si z kobry odvezl výsledek 3:10, jenže první říjnovou neděli se Branickým nezadařilo proti Slanému padli 2:7.

Divočina u starších žáků

Pokud bychom sečetli výsledky ze 4 odehraných zápasů starších žáků skupiny A i B, tak bychom dostali nepříznivé skóre 18:57. Svěřenci Petra Hrbka v lize A museli snést prohru 1:14 se Slavií a 4:12 s Říčany. V lize B se sedmákům povedlo 11:0 pokořit Kralupy nad Vltavou B, ale slízly neskutečných 2:31 opět od Slavie.

Gólové hody u mladších žáků

Také u mladších žáků je skóre bohaté na góly. Šestá třída na úvod sezóny uspěla proti Benešovu 7:1, proti dvěma týmům z Plzně však neuspěla. Divokou přestřelku zažili páťáci s Rakovníkem. kobra až do třetí třetiny tahala za delší konec provazu, jenže soupeř se nevzdal a dotáhl duel do konce s výsledkem 10:9. následné derby na Hvězdě také body nepřineslo.


partneři klubu