20.10.2023

Nemůžeme dostávat takové góly, hodnotil prohru s Piráty Bříška

Marek Baloun

Byl jediným, kdo ve středu chomutovského Altrichtera překonal, to na výhru ale pochopitelně nestačilo. Kamil Bříška tak po zápase šťastný nebyl. Jak zápas hodnotil a jaké má pocity ze zisku rekordu?

Co rozhodlo utkání?

Měli jsme super začátek, drželi jsme s nimi krok. Gól minutu před koncem třetiny... špatný, to nemůžeme dostat. Potom přesilovka 5 na 3. Měli jsme tam skoro minutu a byly z toho dvě tyčky a jedno rameno. Dvě minuty do konce třetiny dostaneme na 2:0... špatný prostě. To se nesmí stávat, dostávat takové góly.

Byl tam nějaký prostor, kdy to možná šlo urvat na naši stranu?

Celá 2. třetina. Myslím, že jsme je tlačili, kor v tom 5 na 3, měli jsme tam tři čtyři gólovky, které jsme měli dát. Kdybychom dali na 1:1, tak by ten zápas byl trošku jiný.

Vidím šrám na nose, to se stalo teď?

(Smích) Ne, to mám od kluka, jsme se doma prali.

Ještě jsme spolu neměli šanci mluvit od vašeho překonání rekordu (v utkání s Pískem se Kamil stal nejproduktivnějším hráčem v historii 2. ligy - pozn. red.). Jaký je to pocit?

Asi pocit, že už jsem starej (smích). Ne, je to hezký. Spousta kluků mi přála. Všiml si toho i Michal Oliverius, kterého jsem překonal, takže mi popřál, když tu byl s Děčínem. Je to hezký.

Slavilo se to doma nějak?

Zatím ještě ne. Popřáli mi, dostal jsem pár esemesek, ale že by byla nějaká mega oslava, to ne.

A plánuje se?

Uvidíme. Třeba po konci sezóny něco uděláme.

Čeká nás teď Cheb, na co je třeba se připravit?

Máme v sobotu volno, takže musíme potrénovat a zapracovat na přesilovkách. Máme dva zápasy doma, musíme oba vyhrát. Jsme dole a nemyslím si, že bychom tam měli být. Hra vypadá dobře, ale nedáváme góly a zbytečně dostáváme. Musíme začít od znovu, makat a vyhrát ty dva zápasy.


partneři klubu