03.12.2023

Na Kobru i v pondělí, je tu odložený duel s Benátkami

Martina Nová

Po sobotní výhře nad Letňany je tu pondělní zápas s Benátkami nad Jizerou, přesněji dohrávka 16. kola. Se Středočechy Braničtí zahajovali sezónu a tehdy na soupeřově ledě vyhráli za tři body výsledkem 3:2, povede se jim to i nyní? Zápas startuje v 18 hodin.

Utkání proti Benátkám bude velmi důležité, a to z toho důvodu, že se jedná o přímého souseda v tabulce. Kobra po 17 odehraných zápasech obsazuje osmou příčku s 24 body, ztrácí 6 bodů na Vrchlabí, které má o dva zápasy navíc. Zároveň má Kobra náskok čtyř bodů právě na deváté Benátky nad Jizerou, které již odehrály 18 duelů.

Benátečtí nejsou v ideálním herním rozpoložení. Z posledních 9 utkání vyhráli jedinkrát, a to 25. 11. proti Chebu. Aktuálně mají v zádech dvě prohry, 1:3 s Vrchlabím a čerstvě ze soboty 3:6 s Mostem.

Středočeši se pyšní rovnovážným rozložením sil v útoku, hned 2 hráči mají shodný počet bodů na čele kanadského bodování - Václav Jankovský 6+10 a Lukáš Kučera 3+13. Nejvíce gólů dosud nastřílel David Šafránek, v 15 utkáních skóroval dvanáctkrát.

související články


partneři klubu