05.12.2023

Poslední domácí zápas v roce 2023, přijede Příbram

Martina Nová

Kobru čeká v prosinci nepříjemná venkovní pětizápasová šňůra, a tak utkání proti Příbrami ve středu 6.12. je poslední šancí vidět Branické doma před koncem roku 2023. Pražané před nadstavbou pilují formu a po výhře nad Letňany a Benátkami budou jistě plní síli. Přijďte se na hokej do Braníku podívat osobně, startujeme v 18 hodin.

Kobru čeká velmi těžký soupeř. V letošním ročníku se Příbrami vede skvěle, momentálně vládne skupině Západ s 50 body. Na záda jí nepříjemně dýcháTábor, který má zápas k dobru a ztrácí jen 3 body.

Z 20 odehraných utkání prohrála Příbram pouze třikrát, z toho dvakrát v základní hrací době. Pokud ale měla přijít šance Baník porazit, tak je to právě nyní. Poslední dvě střetnutí Příbramští prohráli, koncem listopadu vysoko 1:5 v Chomutově a naposledy 2:3 v Děčíně. Třetím mužstvěm, které se může pyšnit příbramským skalpem, je Tábor, ten vyhrál první listopadový den.

Středočeši mají třetí nejvyšší úspěšnost přesilových her ve skupině, dokáží proměnit každou pátou. Co se týče oslabení, tak tam se pohybují ve středu tabulky. Nejproduktivnějším mužstvem Příbrami je Petr Kafka (13+21), který je také sedmým nejlepším hráčem kanadského bodování v celé 2. lize, ve skupině Západ mu patří druhé místo. S 21 nahrávkami je i nejlepším asistentem, nejlepším střelcem je však Josef Hasman (20+17). S touto sbírkou vstřelených branek je dokonce čtvrtým nejlepším střelcem 2. ligy.

související články


partneři klubu