26.12.2023

Kobra chce vyhrát, čeká ji důležitý zápas s Hronovem

Michal Silber

Hokejisté z Braníku nemají za sebou zrovna ideální období. V posledním letošním zápase dorazí do Hronova a úkol mají jasný: ukončit sérii porážek.

Branickému týmu se v současné době bez nedaří, na vítězství čeká už pět utkání. Výhru si tým naposledy připsal 4. prosince proti Benátkám, což znamenalo pád mimo první osmičku. Na osmém místě tabulky ho nahradily Benátky.

Hronovu se na začátku sezóny vůbec nedařilo, jenže v listopadu výrazně obměnil kádr a od té doby se mu daří se držet nad posledním místem. Jedná se o soupeře, kterého není radno podcenit: dříve v tomto měsíci například pořádně potrápil Příbram, z jejíhož ledu si odvezl velmi cenný bod po prohře v nájezdech. V dosud posledním odehraném utkání pak před Vánoci podlehl doma Benátkám 2:5.

Oba týmy se už setkali 28. října: tehdy Kobra zvítězila vysoko 11:3. Skvělý výkon předvedli Bříška, Vlček a Šťastný. Braničtí na tento skvělý výkon budou chtít navázat. Zápas můžete sledovat na onlajny.cz a Czechicehockey.tv, vše důležité začne v Wikov aréně v 18:00.


související články


partneři klubu