21.01.2024

Pojď hrát hokej přilákalo na Kobru 47 dětí

Klub

V neděli 21. ledna se v dopoledních hodinách na zimním stadionu v Braníku uskutečnila akce Pojď hrát hokej. Děti dostaly příležitost seznámit se s ledním hokejem a utvořit si prvotní hokejový zážitek.

foto: Vít Trubička

Okolo deváté hodiny ranní se na Kobře začali scházet rodiče s dětmi, které si přišly vyzkoušet, jak to vypadá na ledě a během hokejového tréninku. Kromě bohatého programu byly pro děti připraveny také drobné dárky s motivy Pojď hrát hokej.

Akce pořádané na branickém ledě se zúčastnilo 47 dětí, které se povětšinou narodily v letech 2017-2020. Oproti uplynulému ročníku se účast zvýšila, v roce 2023 na led vyjelo 35 dětí, prezident klubu Miloslav Šeba si tak letošní rok nemohl vynachválit a akci označil za velmi úspěšnou.

Programu na ledě se ujali mládežničtí trenéři i hráči A-týmu Kobry. Pro děti bylo připraveno celkem 5 stanovišť. To největší bylo umístěno ve středním pásmu a bylo určeno pro děti, které se teprve učily bruslit.

Další čtyři sekce již nabídly různé druhy slalomů a her s pukem pro děti, které si byly na samotných bruslích jistější. Postupně se menší skupinky protočily na všech stanovištích tak, aby si daný program dostatečně vyzkoušely a užily.

Rodičům byli v rámci akce také poskytnuty základní informace o frekvenci tréninků, pokud by se rozhodli své dítě zapsat na Kobru. Byla jim také představena historie klubu, který má pod svými křídly momentálně 342 dětských hokejistů.

V současné době na Kobře Praha probíhá nábor ročníků 2017 a mladších, více informací se dozvíte ZDE. Pokud vás navíc zajímají fotky z akce Pojď hrát hokej 2024, jsou k dispozici ZDE.

partneři klubu