23.01.2024

Kobru čeká důležitý zápas, zavítá do Benátek nad Jizerou

Martina Nová

Nadstavba je již v plném proudu a Branické čeká veledůležitý zápas - vyzvou soka o účast v play-off. V rámci základní skupiny se Kobře podařilo Benátky nad Jizerou dvakrát porazit v základní hrací době, povede se to i tentokrát? Utkání startuje v 18:00.

Benátečtí podobně jako Braničtí bojovali o první nadstavbovou skupinu. Tu se jim nepodařilo vybojovat, a tak svádí tuhé boje ve skupině B. Za sebou mají zatím pouze duel s Kralupami nad Vltavou, které porazili 3:0, v sobotu měli Středočeši volno.

Aktuální situace v tabulce je taková, že Kobra vede skupinu B s 37 body, nicméně druhé Benátky mají zápas k dobru a ztrácí jediný bod na čelo. Blízko je navíc třetí Cheb, který má shodný počet zápasů jako Benátky a celkový počet 34 bodů. Postupový klíč je takový, že první a druhý celek se utká o čtvrtfinále play-off se sedmým a osmým mužstvem skupiny A v předkole.

Nejproduktivnějším hráčem sředečního kobřího soupeře je Václav Jankovský, který dle webu hokej.cz nasbíral ve 27 zápasech 11 gólů a 19 asistenců. Nejlepším střelcem Benátek je David Šafránek, ve 26 utkáních skóroval hned 17x. Jasnou jedničkou v brankovišti je Jaroslav Brázdil, který naskočil do 27 zápasů.

související články


partneři klubu