24.10.2019

Kobra vyráží na Draka! Jak dopadne animální souboj číslo tři?

Marek Baloun

Jednou v přípravě a teď podruhé na ostro. Pražané v sobotu od pěti nastoupí ve Slaném proti výkvětu Číny. Naposledy svěřenci Miloslava Šeby doslova vypráskali soupeře doma poměrem 11:2.

Číňané si stále drží svou sérii bez jediného vítězného zápasu. Po prohrách 1:7 s Táborem a 1:13 s budějovickým David Servisem se naposledy čínská reprezentace postavila páté Příbrami. Ani ta se s nimi však nepárala a poslala je zpět do Slaného s debaklem 1:11. Jediným hráčem, který se za hosty prosadil, byl v 9. minutě Michal Kučera. Drak je tak s jedním bodem za prohru v prodloužení a se skóre 18:152 stále na poslední příčce skupiny Střed.

Kobře se v honu za první příčkou zatím daří. Po zaváhání v Klatovech má na svém kontě opět sérii tří výher. Nejprve v prodloužení udolali Pražané Písek, následně si pak poradili na ledě Tábora poměrem 4:2. Naposled se svěřenci Miloslava Šeby potkali s Kozly z Kolína. Hattrick Denise Heldáka za prvních dvanáct minut utkání ale rychle ukázalo, jak se bude zápas vyvíjet a po šedesáti minutách se mohla radovat Kobra z vítězství 5:1. Trenér a prezident klubu tak mohl být po zápase spokojen. „Je vidět, že se tým dostává do formy. V Táboře jsme předvedli vyrovnaný výkon, tým šlapal a fungovalo to ve všech formacích. Dnes se nám povedla hlavně první třetina, vysoko jsme forčekovali a dali jsme důležité góly."

související články


partneři klubu