26.11.2019

Kobra míří za Příbramí! Zopakuje úspěch z posledního střetnutí?

Marek Baloun

Vysoká prohra 2:7 a výhra 5:2. Taková je letošní vzájemná statistika Pražanů s aktuálním soupeřem z Příbrami. Středočeši neprohráli posledních šest utkání a budou určitě chtít svou sérii prodloužit i na úkor týmu z Braníku. Souboj o první místo tabulky v Příbrami vypukne ve středu od 18:30 a pokud si neplánujete udělat výlet do hornického města, bude pro vás připraven textový přenos.

Příbramští jsou aktuálně na druhém místě, uprostřed souboje o první místo. To sice okupuje díky lepšímu skóre Tábor, bodově je na tom ale stejně jako Středočeši a dokonce i jako Kobra. Na záda jim pak dýchají ještě čtvrtí Kozlové z Kolína s pouhou dvoubodovou ztrátou. Ve středečním kole tak jde o hodně a můžeme čekat litý boj.

Příbram si po překvapivě infarktovém zápase s Drakem z Číny v posledním kole pozvala na svůj led David Servis z Českých Budějovic. Ačkoliv Jihočeši zásluhou Tomáše Vaka skórovali jako první, Středočeši hlavně díky třetí třetině otočili vývoj zápasu na svou stranu a nakonec zvítězili 4:2. Velkou zásluhu na výhře měli obránci Petr Josefus (1+2) s Lubošem Brzákem (1+1) a útočník Daniel Kolouch (0+2).

Sestava Příbrami z posledního utkání:

Čech – Holý, Hlaváček, Havlín, Mašek, Straka, Saňa, Rittig, Grubner – Brzák, Kolouch, Josefus, Chlouba, Šinágl, Rohlík, Tlačil, Čurda, Panna, Káník, Jindra.


Kobru zřejmě opustilo štěstí, které ji provázelo hlavně v první čtvrtině sezóny a po vysoké prohře s Táborem a těsné porážce s Kolínem udělal Miloslav Šeba změny v soupisce. Do konce roku byl na hostování u benešovských Lvů uvolněn Lukáš Netolický. Naopak obranné řady Pražanů přišel do konce sezóny vyztužit Lukáš Popela, který přišel z prvoligové Třebíče.

související články


partneři klubu