24.08.2022

Příležitost na druhou výhru v řadě, na Braník přijedou Klatovy

Tadeáš Podolka

Branické hokejisty čeká čtvrtý zápas přípravy před sezonou. Opět doma a proti dobře známému soupeři z Klatov. Kobra si naposledy vyšlápla na favorita z Benátek nad Jizerou 8:5, může tak navázat na předešlý skvělý výkon.

Třetí domácí zápas v řadě sehraje Kobra proti Klatovům, které v loňské druholigové sezoně skončily na pátém místě a proti Pražanům vyhráli jediné střetnutí. Branickým hokejistům se proti Západočechům daří, v posledním vzájemném utkání uspěli 5:4 po nájezdech. Jediná porážka přišla 3. listopadu, a to dvoubrankovým rozdílem 2:4.

Co se týká letních posil farmářského týmu Plzně, tak zde je největším jménem brankář Kristián Kolář. 22letý strážce svatyně opustil tak Tábor a nepochybně bude oporou Klatov v nadcházejícím ročníku 2. ligy. Na západ Čech se také z Braníku přestěhoval Daniel Čech, jenž strávil na Kobře část minulé sezony a kousek této přípravy. Naopak z Klatov přetáhli Braničtí produktivního Matěje Koldu, který ve 36 zápasech uplynulé sezony nasbíral skvělých 32 bodů.

Hosté sehráli v přípravě zatím dvě utkání a oba byly proti Písku. První střetnutí SHC zvládlo 2:0 a nová posila Kolář udržela čisté konto. Poslední utkání ale pro svěřence Michala Straky dobře nedopadlo, Králům podlehli 2:5. Aktuální forma je tak na straně Pražanů, kteří vypráskali na svém ledě Benátky 8:5.

Povede se manšaftu Miloslava Šeby navázat na předchozí výhru? Utkání startuje na branickém ledě ve čtvrtek 25. srpna od 18:00, můžete jej sledovat pomocí podrobné online reportáže na webu Onlajny.com.

související články


partneři klubu