05.09.2023

Odveta proti Benátkám, oplatí Kobra těsnou prohru z nastavení?

Martina Nová

Závěr přípravy na sezónu 2023/2024 se pomalu chýlí ke konci a Kobru čeká série domácích duelů. První na programu je klání proti Benátkám nad Jizerou, které odstartuje ve středu 6.9. od 18 hodin. Tak se přijďte ochladit se do Braníku!

Braničtí svůj poslední přípravný duel sehráli právě proti Benátkám nad Jizerou a byla to napínavá bitva. Kobra ještě v polovině utkání vedla 2:0 dvěma trefami Šťastného, jenže do konce základní hrací doby domácí srovnali góly Husáka a Antoše. V nastavení se štěstí přiklonilo na stranu Benáteckých, kterým vítězství vystřelil Hozák.

Přestože se jednalo jen o přípravné utkání, hra byla tvrdá, a dokonce se neobešla bez pěstního souboje. Ten měli na svědomí domácí Řepík s hostujícím Mulačem, oba vyfasovali trest do konce utkání.

Od té doby měli Středočeši velmi nabitý program, neboť odehráli ještě dva zápasy. Den po střetnutí s Kobrou zavítali do Děčína, kde i přes prvotní vedení nakonec padli 1:3. Těžký trojboj zakončili první zářijový den na domácím hřišti, kde rozstříleli Řisuty. Od samotného úvodu dirigovali Benátečtí hru a zaslouženě zvítězili 5:1.

Od posledního vzájemného utkání nedošlo k dalším změnám v kádru Benátek nad Jizerou, o přestupech se více dočtete zde.

související články


partneři klubu