přát., 07.09.2018 v 18:00

HC Tábor

HC Kobra Praha

5:6

(2:1, 0:3, 3:2)

Branky a nahrávky: 4. Blažek (Hlaveš), 8. Kalaš (Březina, Seidl), 56. Hlaveš (Heřman), 57.Pechánek (Duben), 57. Kalaš (Hrala, Černý) - 9. Jedlička (Drahorád), 31. Hlinka, 37. Šťastný (Drahorád), 40. Tuma (Jedlička), 48. Matějka (Schejbal, Drahorád), 59. Šťastný. Rozhodčí: Matějček - Lang, Šimánek. Vyloučení: 2:9. Využití: 2:1. V oslabení: 0:2. Průběh utkání: 2:0, 2:5, 5:5, 5:6.

HC Tábor: Novák M. - Hlaveš, Košař, Černý, Raiterman, Tesař, Hajič, Pípal, Duben - Blažek, Matušík, Heřman, Březina, Kalaš, Seidl, Prášek, Kadilák, Hrala, Pechánek, Točík, Syrovátka.

HC Kobra Praha: Novák D. - drahorád, Straka, Skočovský, Ryzák, Verbík J., Verbík R. - Šťastný, Kellner, Šteiner, Tuma, Kysela, Jedlička, Hlinka, Schejbal, Matějka, Slabý, Netolický.

Ohlasy trenérů

Miloslav Šeba (HC Kobra Praha): Sice jsme vedli už 5:2, ale bohužel jsme udělali pár zbytečných chyb ve středním pásmu a obraně. Rázem to tak bylo 5:5, pak ale Šťastný ujel v oslabení a dal na 6:5. V utkání jsme byli lepší a měli jsme to dotáhnout v pohodě do konce a vyhrát. Nicméně hráči se pořád zkouší, lajny stále tvarujeme tak, aby to celé fungovalo. Začínáme ve středu, je na tom ale stále ještě hodně práce. Přeci jen se už ale blýská na lepší časy. Rádi bychom tým doplnili o dva hráče, jednoho obránce a jednoho útočníka. Pak bychom mohli konkurovat špičce, protože to je základ. Chceme hrát nahoře, ne jen sezónu odehrát.

Utkání bylo první dvě třetiny dobré, za stavu 5:2 ale bychom neměli prohrát. Sice jsme vyhráli, ale nadělali jsme hodně chyb. Musíme na tom ještě na tréninku zapracovat, navíc ze Slavie by měly přijít ještě posily na střídavý start.



partneři klubu