02.10.2020

Závěr vyhroceného duelu s Brodem okořenila bitka, sudí rozdal 220 trestných minut

Vojtěch Martinek


Na páteční duel s Havlíčkovým Brodem budou junioři nejspíš vzpomínat ještě dlouho. V jeho závěru prohrávali o jednu branku, když se sudí rozhodl za zásah do hlavy a krku poslat do sprch hostujícího Machovského. Kobře se dlouhou přesilovku nepodařilo využít a celek z Vysočiny si dvě sekundy před koncem definitivně pojistil svou výhru zásahem prázdné klece, po které ovšem přišla pořádná mela. Pokorný vyprovokoval velkou bitku, z niž si pět hráčů domácích a dva hosté připsali do statistik tresty do konce utkání. Havlíčkobrodský provokatér pak za své jednání dostal trest ve hře.


5. kolo, 02.10.2020 v 19:00

HC Kobra Praha

BK Havlíčkův Brod

2:4

(1:0, 1:2, 0:2)

Branky a nahrávky: 19. Procházka (Suda), 30. Šesták (Bucek) – 26. Kalenský (Pártl, Souček), 28. Machovský (Boguaj, Košťál), 48. Kalenský (Mihulka, Pártl), 60. Kalenský. Rozhodčí: Šmika – Svobodová, Kučera. Vyloučení: 7:3, navíc Pokorný a Machovský (HBR) TH, Ženíšek, Ksandr, Míšek, Novák (všichni KOB), Kutlvašr a Kalenský (oba HBR) OK, Besmák (HBR) 10 min. OT. Bez využití. V oslabení: 0:1. Diváci: 37. Střely na branku: 43:23. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:4.

HC Kobra Praha: Dusil – Nápravník A., Skorčík, Stejskal, Šesták, Ženíšek (A), Bucek, Suda – Sekula, Výrut, Ribarovski, Míšek, Borodenko, Ksandr (C), Novák, Nápravník O., Svoboda, Bauer, Procházka.

BK Havlíčkův Brod: Vácha – Trupl (C), Kutlvašr, Adam, Souček, Besmák, Zych – Holenda, Mlejnek, Košťál (A), Mihulka, Pokorný, Havel, Boguaj, Kalenský, Machovský, Pártl (A).


partneři klubu