29.01.2023

Z Černošic bez bodů, béčko nestačilo na Solopisky

Šimon Sýkora


Domácí mužstvo, za které nastupuje i Mansúr Káninský, jenž prošel dorostem a juniorkou Kobry, vstoupilo do utkání lépe. Roman Remeš lovil v 6. minutě již druhý kotouč ze své klece. První zápis Kobry do listiny střelců přišel takřka v polovině utkání, ve vlastním oslabení snižoval Richard Mucha. O pár minut později ale domácí celek opět uskočil o branku. To vedlo ke střídání brankářů béčka, mezi tři tyče nastoupil Václav Mouček. Ve třetí třetině snižoval v přesilové hře Matyáš Hrubý, rozhodující zásah však padl v 53. minutě z hole Dominika Šťastného. Braničtí dokázali ještě snížit zásluhou Jana Šubrta, nikdo další se ale prosadit nedokázal a hosté se tak vrátili do Prahy bez bodů. Utkání bylo divoké na vyloučení, hlavní rozhodčí Matějček rozdal celkem 19 menších trestů, 10 na straně domácích, 9 u hostů. I přes tuto porážku má Kobra jistotu že si udrží alespoň prozatím druhé místo. Do konce základní části zbývají již jen tři utkání a na třetí Neratovice má náskok tří bodů.


19. kolo, 29.01.2023 v 16:30

TJ Sokol Solopisky

HC Kobra Praha

4:3

(2:0, 1:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 4. Svoboda L. (Jetmar), 6. Bogola (Kostka, Amler), 32. Svoboda L. (Kostka, Bogola), 53. Šťastný (Fára) - 29. Mucha, 48. Hrubý (Sovík), 57. Šubrt (Gron, Mužík). Rozhodčí: Matějček - Borkovec, Větrovský. Vyloučení: 10:9. Využití: 2:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 45. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:2, 4:2, 4:3.

TJ Sokol Solopisky: Simer - Brych (C), Kolaja, Florián, Kučera, Šťastný (A), Křivanec - Krejsa, Svoboda L., Kostka, Bogola, Zverev, Prokop, Káninský, Fára, Amler (A), Jetmar

HC Kobra Praha: Remeš (32. Mouček) - Maciboba (A), Frič, Procházka, Svoboda F. - Gron (C), Sovík, Šubrt, Hrubý, Král, Tichý, Lacina, Zemánek, Michalů, Mucha, Mužík, Šálek, Zmeškal D.


partneři klubu