09.10.2024

Jízda pokračuje! Kobra vyloupila Tábor a je druhá

David Zlomek


Jízda Kobry Praha v této sezoně pokračuje. Na domácím kluzišti je stoprocentní a skvělou bilanci má i venku. Ve středu vyloupila Tábor a je na druhém místě tabulky!


6. kolo, 09.10.2024 v 17:30

HC Tábor

HC Kobra Praha

1:3

(0:2, 0:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 51. Matušík (Remta) – 7. David Šteiner (A. Straka), 20. Davídek (Nagy), 34. Bříška (Šťastný, David Šteiner). Rozhodčí:Matoušek – Sýkora, Uhlík . Vyloučení: 4:7 . Využití:1:1 . V oslabení:0:0 . Diváci: 1175. Průběh utkání: 0:3, 1:3 .

HC Tábor: Šatný (Žajdlík) – Remta, Hajič, Štich, Suchánek (C), Hubata, Plášil – Adamec, Milfait, Jan Hruška (A) – Doležal, Matušík (A), Dančišin – Krliš, Nevšímal, M. Svoboda – Zadražil, Prášek, Matai.

HC Kobra Praha: Hosnedl (Ondrík) – J. Sýkora, Dudáček, D. Kučera, Dominik Šteiner (A), Grauer, A. Straka – David Šteiner, Šťastný (C), Vlček – Krupička, Davídek, S. Tichý – Petrák, Theimer, Nagy – Bříška (A), Houška, Míšek.

Komentář k utkání

Jízda Kobry Praha v této sezoně pokračuje. Na domácím kluzišti je stoprocentní a skvělou bilanci má i venku. Ve středu vyloupila Tábor a je na druhém místě tabulky!

To, jakým směrem se bude utkání ubírat, naznačila již první třetina. Hned v sedmé minutě se prosadil David Šteiner. Adolf Straka ve středním pásmu vystihl rozehrávku Tábora, jehož útočníci působili v ten moment nekoncentrovaným dojmem. Straka posunul kotouč na Šteinera a ten z mezikruží prostřelil gólmana.

Ve zbytku první třetiny se dost vylučovalo, a tak byla hra dost neurovnaná. I přes to dokázala Kobra ještě jednou skórovala, minutu před sirénou rozvlnil Milan Davídek, který se ujal puku v rohu kluziště a z úhlu bekhendem našel skulinku ve výstroji gólmana.

Nemohoucnost Tábora ztrestal ve 34. minutě Kamil Bříška, jehož střela z dálky našla cíl. Do konce druhé periody Kobra ubránila náskok a do posledního dějství šla s nadějným výsledkem.

Ten se dlouho držel i ve třetí třetině, ve které se hrálo hodně nervózně a z toho plynula další vyloučení i bitka. Domácím se podařilo skórovat až v 51. minutě Nahození Jakuba Matušíka skončilo až v bráně.

Kobra pak neměla problém dovést zápas do vítězného konce a díky třem bodům se dotáhla na první Příbram, která ligu vede díky skóre.



Aktuálně na webu


partneři klubu